Morfars Sangbog

En Hyldest til Halfdan Rasmussen i anledning af 95-året for hans fødsel

En ny samling af børnesange til 28 af Halfdan Rasmussens fantastiske børnerim sat i musik af Ole Kongsted er netop udkommet fra forlaget Capella Hafniensis Editions. Sangbogen med titlen Morfars Sangbog er tilgængelig via denne hjemmeside og udkommer i anledningen 95-året for Halfdan Rasmussens fødsel.

Morfars Sangbog - Halfdan Rasmussen


Ole Kongsted har med "Morfars Sangbog" ført Halfdan Rasmussens tidsløse børnerim ind i det 21. århundrede på en spidsfindig, lødig og humoristisk måde. Bogen er spækket med sjove børnetegninger tegnet af Ole Kongsteds barnebarn Amanda Kongsted i en alder af 5 år. "Morfars sangbog", der er et længe tiltrængt frisk pust i udvalget af børnesange, er selvskreven på en hver børnefamilies boghylde.

CD-indspilning af Morfars Sangbog

For forældre og andre, der ikke selv kan læse noder, er der ingen grund til fortvivlelse. En indspilning af alle de 28 sange følger med bogen. Alle sangene er indsunget af sangerinde Anne Due Nørgård med klaverledsagelse af pianist Eva Simony. Endvidere er der på cd'en også en del af sangene i flerstemmige udgaver.

Tryk her og Køb Morfars Sangbog med CD for kun 225 kr.

Se og hør eksempler fra Morfars Sangbog

Nedenfor finder du omslag, indholdsfortegnelse og sangen Hr. Læsø fra Sprogø fra Morfars Sangbog samt indspilning af sangen Hr. Læsø fra Sprogø fra den medfølgende CD.

Morfars-Sangbog-forside-thumb Morfars-Sangbog-indhold-thumb Hr-Laesoe-fra-Sprogoe-side-1-thumb Hr-Laesoe-fra-Sprogoe-side-2-thumb

Lyt til Morfars Sangbog

Tryk her og lyt til Hr. Læsø fra Sprogø